Ποιοί είναι οι όροι και ποιές οι προϋποθέσεις;

Ποιοί είναι οι όροι και ποιές οι προϋποθέσεις;

Σαν αποτέλεσμα της εγγραφής σας στην Prajna Shala ashtanga yoga and zen meditacion center αποδέχεστε και πέρνετε την ευθύνη των παρακάτω:

α) Ακολουθείτε τις οδηγίες που δίνονται από τον /την δάσκαλο/α και αφορούν την πρακτική ακόμη και αν έχετε εμπειρία ή έχετε μάθει να δουλεύετε με άλλο τρόπο. Το να μπορούμε να αφήνουμε στην άκρη γνώσεις , πεποιθήσεις, εγωισμό είναι η δυσκολότερη πρακτική. "Letting go is the hardest asana"

β) Ενημερώνετε άμεσα τον δάσκαλο/α σε περίπτωση εγκυμοσύνης και απέχετε από την πρακτική μέχρις ότου το επιτρέψει εγγράφως ο γιατρός που σας παρακολουθεί.

γ) Εγγραφές γίνονται καθ'όλη την διαρκεια του χρόνου και είναι δωρεάν.

δ) Οι συνδρομές των μαθημάτων πληρώνονται εκ των προτέρων και δεν επιστρέφονται.

ε)Η μηνιαία συνδρομή ξεκινά την ημέρα της εγγραφής του/της ασκούμενου/ης και διαρκεί 30 μέρες(π.χ 1/10-1/11). Αν χάσετε κάποιο μάθημα μπορείτε να το αναπληρώσετε μέσα στον μήνα της συνδρομής σας. Τα μαθήματα σε καμμία περίπτωση δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα/ τρίμηνο.Η ημερομηνία συνδρομής σας αλλάζει μόνο αν ανανεώσετε ξανά 7 μέρες μετά την προβλεπόμενη ημερομηνία συνδρομής.

στ)Παρακαλείσθε να είστε τυπικοί με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ζ) Συμπληρώνετε στην καρτέλα ιστορικού που θα σας δωθεί από τον/την δάσκαλο/α τα προσωπικά σας στοιχεία, πληροφορίες σχετικές με την κατάσταση της υγεία σας και τα στοιχεία επικοινωνιάς, από το εισαγωγικό μάθημα ακόμη και αν δεν κάνετε εγγραφή στον χώρο μας.

η) Συμφωνείτε η Prajna Shala να κάνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ενημερώνοντας σας σχετικά με σεμινάρια, δράσεις, νέα, αρθρα.

Η Prajna Shala, είναι ένα κέντρο ashtanga yoga και zen διαλογισμού, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Ίωνος Δραγούμη & Χαρ. Βαμβακά 1, Θεσσαλονίκη
info@ashtangayoga-thessaloniki.gr
+30 6944 397 510